به گزارش خبرنگار فرهنگي باشگاه خبرنگاران، مقام معظم رهبري هفته گذشته در ديدار اعضاي مجلس خبرگان رهبري، در بخشي از بياناتشان به موضوع فرهنگ اشاره كرده و بيانات مهمي ايراد فرمودند كه اين بخش از بيانات ايشان بدين شرح است:
« يك مسئله هم مسئلهى فرهنگ است؛ كه آقايان هم حالا معلوم شد كه نگرانى داريد، بنده هم نگرانم. مسئلهى فرهنگ، مسئلهى مهمّى است. اساس اين ايستادگى، اين حركت و در نهايت انشاءالله پيروزى، بر حفظ فرهنگ اسلامى و انقلابى است و تقويّت جناح فرهنگى مؤمن، تقويّت اين نهالهايى كه روييده است در عرصهى فرهنگ؛ بحمدالله جوانهاى مؤمنِ خوبى داريم در عرصهى فرهنگ و هنر؛ فعّاليّت كردند، كار كردند؛ حالا بعضى جوانند، بعضى دورهى جوانى را هم گذراندهاند؛ ما عامل فرهنگى كم نداريم.
ما حتماً در مسئلهى فرهنگ[بايد توجّه كنيم]، دولت محترم هم بايد توجّه كند، ديگران هم توجّه كنند. بنده هم در اين نگرانى با شما سهيم هستم و اميدوارم كه مسئولين فرهنگى توجّه داشته باشند كه چه ميكنند. با مسائل فرهنگى شوخى نميشود كرد، بىملاحظگى نميشود كرد؛ اگر چنانچه يك رخنهى فرهنگى بهوجود آمد، مثل رخنههاى اقتصادى نيست كه بشود [آن را] جمع كرد، پول جمع كرد يا سبد كالا داد يا يارانهى نقدى داد؛ اينجورى نيست، به اين آسانى ديگر قابل ترميم نخواهد بود، مشكلات زيادى دارد. و واقعاً بايد قدر جوانان مؤمن و انقلابى را همه بدانند، همه؛ اين جوانان مؤمن و انقلابىاند كه روز خطر سينه سپر ميكنند، هشت سال جنگ تحميلى ميروند توى ميدان؛ اينها هستند.
افرادى كه نسبت به اين جوانها با چشم بدبينى نگاه ميكنند يا مردم را بدبين ميكنند، خدمت نميكنند به كشور؛ به استقلال كشور، به پيشرفت كشور، به انقلاب اسلامى خدمت نميكنند.
اين جوانها را بايد حفظ كرد، بايد از اينها قدردانى كرد، امروز هم بحمدالله كم نيستند و زيادند. [ نبايد] با عناوين گوناگونى بخواهيم اين جوانهاى مؤمن را طَرد كنيم و منزوى كنيم؛ كه البتّه منزوى هم نميشوند؛ آن جوانهاى مؤمنِ پرانگيزه، با اين حرفها منزوى نميشوند اينها؛ لكن خب، ما بايد قدر اينها را بدانيم.»
رهبر معظم انقلاب همچنين در همين ديدار در بخش ديگري از بياناتشان فرمودند: «متأسفانه خيلى از مسئولين فرهنگى ما، با مسائل فرهنگى، در ميدان مرتبط نيستند [كه مثلاً] كتاب بخوانند، كتابهاى گوناگون را ببينند؛ غالباً بركنارند.»
برنامه پیک بامدادی در اقدامی جسورانه ضمن طرح مطالبات مقام معظم رهبری اعلام کرد سهلانگاری مسئولان در اجرایی کردن مطالبات معظمله باعث ایجاد مشکلاتی مانند اختلاس سه هزار میلیارد تومانی و قطع نشدن وابستگی به نفت شده است.
به گزارش قدس آنلاین، سایت البرزنیوز نوشت: برنامه خبری «پیک بامدادی» ، ضمیمه تحلیلی اخبار ساعت 8 بامداد رادیو ایران در اقدامی جسورانه ضمن طرح مطالبات مقام معظم رهبری درباره مباحث مهمی چون: اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی، مبارزه با مفاسد اقتصادی و قطع وابستگی اقتصاد به نفت به عنوان اسناد بالا دستی ، اعلام کرد سهل انگاری مسئولان در اجرایی کردن مطالبات معظم له باعث ایجاد مشکلاتی مانند خصولتی سازی! (کنایه به خصوصی سازی دولتی) ، اختلاس سه هزار میلیارد تومانی و قطع نشدن وابستگی به نفت شده است.
در بخشی از این گزارش آمده است: خرداد ماه 84 رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی را ابلاغ کردند تا اقتصاد کشور از دولتی بودن خارج و به مردم واگذار شود. آن زمان که این سیاستها ابلاغ شد همه کارشناسان به اتفاق گفتند اگر اجرا شود انقلابی بزرگ در اقتصاد کشور ایجاد خواهد کرد. قوای سه گانه هم چنین سیاستی را تحسین کردند و قول دادند که آن را اجرا کنند. حالا هشت سال و نیم از ابلاغ آن سیاستها گذشته است ؛ دولتها به جای اینکه بخشهای اقتصادی خود را به بخش خصوصی واگذار کنند ؛ نوآوری کرده و بخش نوظهوری به نام خصولتی را ابداع کردند تا هم خصوصی سازی کرده باشند و هم همه چیز دست خودشان باشد
در این برنامه رادیویی، اصل صدای رهبر معظم انقلاب در سالیان مختلف و صدای برخی مسئولان به عنوان سند گزارش پخش می شود.
رتبه از نظر كاربران | موضوع جمله | جملهی بهیادماندنی سال ۱۳۹۱ |
۱ | بحث مذاكره با آمریكا | من ديپلمات نيستم، من انقلابىام؛ حرف را صريح و صادقانه میگويم. ديپلمات يك كلمهاى را میگويد، معناى ديگرى را اراده میكند. ما صريح و صادقانه حرف خودمان را میزنيم؛ ما قاطع و جازم حرف خودمان را میزنيم. ۱۳۹۱/۱۱/۱۹ دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش |
۲ | قضیهی نامناسب در مجلس شورای اسلامی | به استناد متهمكردن يك نفر، انسان بيايد ديگران را، مجلس را، قوهى قضائيه را متهم كند؛ اين كار درست نيست. اين كار غلط است. بنده فعلاً نصيحت میكنم. اين كار، كار شايستهاى براى نظام جمهورى اسلامى نيست. ۱۳۹۱/۱۱/۲۸ بیانات در دیدار مردم آذربایجان |
۳ | اختلاف بین مسئولان | اختلافات را نبايد علنى كرد. اختلافات را نبايد به مردم كشاند. احساسات مردم را نبايد در جهت ايجاد اختلاف تحريك كرد. از امروز تا روز انتخابات، هر كسى احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار بگيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده. ۱۳۹۱/۸/۱۰ بيانات در ديدار دانشآموزان و دانشجویان |
۴ | پاسخ به تهدیدات دشمنان | ما سلاح اتمى نداريم، سلاح اتمى هم نخواهيم ساخت، اما در مقابل تهاجم دشمنان -چه آمريكا و چه رژيم صهيونيستى- براى دفاع از خودمان، در همان سطحى كه دشمن حمله كند، به آنها حمله خواهيم كرد. ۱۳۹۱/۱/۱ بیانات در حرم رضوی در آغاز سال ۹۱ |
مصطفی لعل شاطری: یکی از دستورات و اعمال سفارش شده پس از دفن اموات در اولین ساعات و نخستین شب، بجاآوردن نماز شب اول قبر می باشد؛ اما جالب است بدانید که در پس این عمل اجری وصف ناپذیر برای میت نهفته است.
در روایات آمده است که مستحب است در شب اول قبر دو رکعت نماز وحشت برای میت بخوانند، در رکعت اول سوره حمد و آیة الکرسی، و رکعت دوم بعد از حمد ده مرتبه سوره قدر بخواند، و بعد از سلام نماز بگوید: «اَللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمُدٍ وَ آلِ مُحَمَد وَ ابعَث ثَوابَها اِلی قَبرِ فُلان» و به جای این کلمه اسم میت را بگوید.
همچنین سید بن طاووس از حضرت محمد (ص) روایت کرده که فرمودند: نمی گذرد بر میت ساعتی سخت تر از شب اول قبر، پس رَحم نمایید مردگان خود را به صدقه، و اگر نیافتی چیزی که صدقه بدهی، پس یکی از شما دو رکعت نماز بخواند و در رکعت اول حمد یک مرتبه و سوره توحید دو مرتبه، و در رکعت دوم حمد یک مرتبه و سوره تکاثر ده مرتبه، و سلام دهد و بگوید: «اَللهُم صَلِ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمَد وَابعَث ثَوابَها اِلی قَبرِ ذلِکَ المَیِت فُلان بنِ فُلان». پس حق تعالی می فرستد همان ساعت هزار ملک به سوی قبر آن میت با هر ملکی جامه ای و حلّه ای، و تنگی قبر او را وسعت دهد تا روز نفخ صور و عطا کند به بجا آورنده نماز به عدد آنچه آفتاب بر آن طلوع می کند حسنات، و بالا برده می شود برای او چهل درجه.
تأثیر نماز شب اول قبر
ثقه الاسلام نوری، در دارالسلام از شیخ خود حاج ملا فتحعلی سلطان آبادی نقل کرده که فرمود: عادت طریقه من بر آن بود که هر کسی از دوستداران اهل بیت را که خبر فوتش را می شنیدم دو رکعت نماز در شب دفن او برای او می گزاردم، خواه آن میت را بشناسم یا نشناسم و هیچ کس بر این طریقه من مطلع نبود تا آن که روزی یکی از دوستان، مرا در راهی ملاقات کرد و گفت: دیشب خواب دیدم فلان شخص را که در این ایام وفات کرده و پرسیدم از حال او و آنچه بر او گذشته بعد از مُردن. پس او گفت: من در سختی و بلا بودم و حال کارم به عقاب بود، اِلا آن که دو رکعت نمازی که فلانی خواند- و اسم شما را برد- آن دو رکعت نماز مرا از عذاب نجات داد، خدا رحمت کند پدرش را به این احسانی که از او به من رسید.
منابع:
1- محدث قمی. سفینة البحار، ج2: 47.
2- کلینی. کافی، ج3، 285.
3- عزیزی. نمازهای مستحبی: 156.
شیطان دشمن قسم خورده انسان در چهار موقعیت ناله و شیون سر داد
همه ما ادمیان از شر شیطان مصون نیستیم و همواره و در همه حالات باید از شر و کید این ملعون ،به خدای یکتا وتوانا پناه ببریم.
در روایت زیر که از امام صادق علیه السلام وارد شده آمده است:
شیطان چهار بار شیون و ناله کرد:
1- اولین بار روزی که نفرین شد
2- روزی که به زمین فرود آورده شد
3- زمانی که محمد صلی الله علیه وآله وسلم بعد از یک دوره فترت(یعنی فاصله بین دو پیغمبر)به پیامبری مبعوث شد
4- و زمانی که سوره حمد نازل گشت
(خصال ج 1 ص 263)
به نظر نیکو ست حال که با نزول سوره حمد ناله شیطان بلند شده ما نیز هر صبح مان را به تلاوت این سوره مبارکه مزین کنیم و بدین وسیله خود را از شر و کید شیطان حفظ کنیم
تحولات اوکراین دارای درسهای مهمی است هرچند که عدهای در داخل سادهاندیشانه یا عامدا از کنار آن میگذرند یا رفتاری جانبدارانه نسبت به تحولات اوکراین دارند.
روزنامه جام جم با درج این مقدمه به تحولات اوکراین پرداخت و در سر مقاله خود ضمن تاکید بر اینکه بیتوجهی به ساخت درونی قدرت و نگاه به خارج (اروپا و روسیه) باعث بحران شد، مینویسد: اعتراض و حرکت مخالفان با حمایت از نزدیکی به اتحادیه اروپا آغاز شد و به تدریج با افزایش سطح مطالبات به تغییر قانون اساسی به برکناری یانوکوویچ منجر شد. شاید تا اینجا را بتوان از ناحیه معترضان، مدیریت شده و موفق قلمداد کرد، اما در چنین تحولاتی همه سطوح بحران الزاما قابل مدیریت نیست و میبینیم که در اوکراین نیز، بحران به سطوح بالاتر و عمیقتر کشیده شده و تجزیه این کشور به دو بخش شرقی و غربی را محتمل کرده است، اتفاقی که در صورت تحقق معلوم نیست منافع معترضان و مخالفان را تامین کند و غیر از موضوع راهبردی گسترش ناتو تا پشت دیوارهای روسیه چه بسا به نفع روسیه تمام شود.
مهدی فضائلی در این تحلیل خاطرنشان میکند: تحلیل رفتار غرب اعم از آمریکا و اروپا در وقایع اوکراین یک بار دیگر نشان داد تنها معیار و ملاک برای همراهی و عدم همراهی غرب با کشور و ماجرای تامین منافع تمامیتخواهانه غرب است و هیچ ملاک دیگری وجود ندارد. غربیها بارها این مساله را ثابت کردهاند که استقلال و وابستگی، استبداد و دمکراسی، حقوق بشر و حقوق ضدبشر و تروریسم و مبارزه با تروریسم، در نظر آنها ارزش یکسانی دارد، مادامی که منافع آنها تامین شود.نویسنده خاطرنشان کرد: بیاعتمادی به غرب درس دیگر وقایع اوکراین است. دیدیم که ظاهرا بین مخالفان و دولت برسر کار اوکراین، توافقاتی صورت گرفت از جمله این که دولت فعلی بماند و انتخابات پیش از موعد برگزار شود و برخی زندانیان از جمله تیموشنکو آزاد شوند، اما با وجود عمل به توافق از سوی یانوکوویچ، مخالفان با راهبری سرویسهای غرب او را از کار برکنار و مهره موقت خود را بر سر کار آوردند.
این تحلیل با مقایسه تحولات اوکراین و سوریه نوشت: در سوریه همه قدرتها و قدرتکهای منطقهای و فرامنطقهای با پول، نیروی انسانی، سلاح و همه نوع حمایتهای سیاسی و امنیتی به میدان آمدند، اما نتوانستند خواسته خود را جامه عمل بپوشانند. روسیه هم که درهر دو صحنه با یک موضع یعنی حمایت از دولت قانونی حضور فعال داشت. پس کدام بازیگران در بحران سوریه نقش ایفا کردند که در اوکراین حضور نداشتند؟ دو بازیگر اصلی یعنی مردم و جمهوری اسلامی ایران نقطه افتراق این دو بحران هستند دولت اوکراین در مرکز حکومت یعنی کییف بدون پشتوانه لازم مردمی بود، اما اسد در دمشق و بسیاری دیگر از مناطق سوریه از این پشتوانه برخوردار بود و هست و این موضوع کاملا راهبردی است! نکته دوم حمایت ایران از دولت قانونی این کشور است، موضوعی که نقش تعیینکننده اقتدار منطقهای ایران را نشان میدهد، اقتداری برخاسته از رهبری هوشمندانه، حمایت مردمی، تدبیر و بهرهمندی از دانش و فناوری در سایه ایمان به خدا و استقامت.
مصطفی لعل شاطری: حقیقت وجودی نماز توجه بنده به پروردگار خویش و تجدید عهد بندگی و اظهار تسلیم در برابر قادر متعال است و از این رو نماز از اهمیت ویژه ای برخوردار است به نحوی که پیامبر (ص) فرموده اند: هر کس نمازش را ترک کند به خاطر این که به ثوابش امیدوار نیست و از کیفرش نمی ترسد، باید بداند که در هنگام مرگ به شکل یهودی یا نصرانی و یا مجوسی خواهد مُرد.
بی شک یکی از مهمترین دستورات دین مبین اسلام به جا آوردن نماز، به ویژه در اول وقت می باشد ولی در این بین متاسفانه گروهی هر چند قلیل دیده می شوند که گاه به این فریضه ی الهی پُشت کرده و در انجام آن اهتمام نمی ورزند، غافل از این که اگر این کار عمدی و از روی غرض ورزی صورت پذیرد سرنوشتی سخت چه در دنیا و چه در آخرت برای آن ها رغم خواهد خورد،در این زمینه از سرور زنان عالم، فاطمه زهرا (س) نقل شده است که از پدر گرامی اش رسول خدا (ص) سؤال فرمودند: پدرجان؛ جزای آن مرد و زنی که نسبت به نماز خود سستی کند و آن را بجا نیاورد چیست؟
پیامبر (ص) فرمودند: ای فاطمه جان؛ هر مرد و زنی که به نماز اهمیت ندهد و نسبت به نمازش سستی بورزد، خداوند او را به پانزده بلا دچار می کند: شش بلا در دنیا، سه بلا در وقت مُردن، سه بلا در قبرش، سه بلا در روز قیامت!
بلاهای دنیوی
1- خداوند متعال برکت را از عمر او برمی دارد؛
2- برکت از رزقش دور می شود؛
3- سیمای صالحان از صورتش محو می گردد؛
4- در برابر عمل خوبی که انجام می دهد، پاداشی نخواهد داشت؛
5- دعایش به آسمان بالا نمی رود؛
6- از دعای صالحان و خوبان نیز فایده ای نبرده و بهره ای به او نمی رسد.
بلاهای هنگام مرگ
1- با ذلت و خواری می میرد؛
2- گرسنه از دنیا می رود؛
3- تشنه می میرد، به طوری که اگر آب همه ی رودهای دنیا را بنوشد، باز تشنه است.
بلاهای قبر
1- خداوند فرشته ای را بر او مسلط می کند تا شکنجه اش دهد؛
2- قبرش تنگ و در فشار خواهد بود؛
3- قبرش تاریک می شود.
بلاهای روز قیامت
1- خداوند فرشته ای بر او مسلط می کند تا او را به صورت به زمین بکشاند، در حالی که تمام خلایق به او نگاه می کنند؛
2- در هنگام رسیدگی به اعمال و حسابش سختگیری می شود؛
3- خداوند به او نظر رحمت و لطف نمی کند و او را پاک نمی گرداند و این عذاب دردناکی برای او خواهد بود.
منابع:
1- لئالی الاخبار، ج4: 51.
2- مصابیح الدجی: 768.
3- آمال الواعظین، ج3: 8- 9.
4- کشکول سید ابراهیم حسینی لیلایی: 163.
مقام معظم رهبری در پیام خود به مناسبت افتتاح مجلس ششم اظهار داشتند: "مشكلات عموميتر، محسوستر، مرارتبارتر را بايد جست و به رفع آنها همت گماشت. مسأله اشتغال، مسأله ارزش پول ملي، مسأله امنيت، مسأله گراني و مسائل چند ديگري هست كه براي پرداختن به آن، از همه فرصتها بايد بهره جست و زمان نمايندگي را كه بسي زودگذر است براي گشودن اين گرهها بايد مغتنم شمرد. خطاي بزرگ آن است كه اين خواستههاي حقيقي مردم بدست غفلت سپرده شود و خواستههاي جناحي و حزبي و شخصي بجاي مصالح ملي بنشيند."
در طول زندگی ممکن است جندین بار به مشکلات گوارشی دچار شوید که هر کدام دارای شرایط خاص خود هستند. این مشکلات از هضم نادرست خوراکی ها یا انتخاب نادرست آن ها به وجود می آید. برای حل مشکل هضم خوراکی های مختلف می توانید از نکات طلایی که در ادامه آمده است استفاده کنید.
1- برخی از داروها مانند آنتیهیستامینها و داروهای ضدافسردگی با معده سر سازگاری ندارند. این داروها می توانند هضم غذا را مشکل کنند برای حل مشکل قرص ها میتوانید از نارون قرمز استفاده کنید تا معده شما توان بیشتری داشته باشد.
2- آب کافی یعنی یک تا دو لیتر آب در روز برای یک فرد بزرگسال لازم است تا بتوانند مواد غذایی را بهتر هضم و دفع کنند. برای آنکه بتوانید این میزان آب را بنوشید باید یک برنامه درست نوشیدن داشته باشید.
3- برای رفع مشکلات گوارشی فیبر بیشتری مصرف کنید. برای این کار هم میوههای تازه یا خشک، سبزیجات، آجیلها، حبوبات و غلات کامل میل کنید.
4- به محض این که نیاز به دستشویی داشتید خودتان را نگه ندارید. چون این کار به مرور باعث بروز مشکلات گوارشی خواهد شد. بهتر است هنگامی که دستشویی دارید سریعا از سرویس بهداشتی استفاده کنید.
5-سبزی ها کمک بزرگی به هضم غذا خواهند کرد، به غذاهایتان رزماری و نعنا اضافه کنید. از مصرف شاهی غافل نشوید. همه این خوراکیها به هضم بهتر غذا کمک می کنند.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، همانطور که میدانید استفاده از اینترنت توسط مودمهایADSL نیازمند اعمال تغییراتی در بخش مدیریت مودم از جمله مقادیر Vpi, Vci و اطلاعات نام کاربری و رمزعبور شماست که توسط سرویسدهنده اینترنت در اختیارتان قرار میگیرد.
همچنین چنانچه مودم شما به وایرلس مجهز باشد نیز تنظیمات امنیتی ارتباطات وایرلس از دیگر متغیرهایی بهشمار میرود که در بخش مدیریت مودم قابل تغییر است.گاهی اوقات مودم شما بهدلایل مختلف با مشکل مواجه میشود و تنظیمات ذخیره شده در آن نیز بههم میخورد. در چنین شرایطی بهترین راهحل برای رفع مشکل، بازنشانی تنظیمات به حالت اولیه و تنظیم مجدد مودم است.
اگر شما هم با این مشکل مواجه شدهاید و به دنبال روش بازنشانی تنظیمات مودم به حالت اولیه هستید باید به روش زیر عمل کنید:
1ـ در بسیاری از مودمهای ADSL، دکمه بسیار ریز و کوچکی وجود دارد که اغلب زیر یا پشت مودم قرار گرفته است. برای جلوگیری از فشار ناخواسته این دکمه، اغلب آن را در یک حفره باریک قرار میدهند و شما باید از یک وسیله نوکتیز مثل خودکار برای فشار دادن آن کمک بگیرید.
2ـ پس از پیداکردن دکمه بازنشانی که در برخی از موارد عبارت reset نیز در کنار آن نوشته شده است باید در حالتی که مودم روشن است آن را فشار داده و برای چند ثانیه نگهدارید.با انجام این کار پس از چند ثانیه در چراغهای مودم تغییراتی را مشاهده خواهید کرد که به معنی بازنشانی تنظیمات به حالت اولیه است. در این مرحله باید کلید Reset را رها کنید و پس از چند ثانیه مودم را یکبار خاموش و روشن کنید.