"جوئل اسکات اوستن" نویسنده، مبلغ و کشیش ارشد کلیسای لیکوود شهر هوستون ایالت تگزاس آمریکا در برنامه ای با حضور تعداد زیادی از مسیحیان درباره خطرات خوردن گوشت خوک و فرآورده های آن و تأثیر منفی این نوع گوشت بر سلامت انسان هشدار داد...
این روزها که نقش دولت انگلیس در کودتای 28 مرداد و خصوصاً پیام رمزی قرائت شده از رادیو B.B.C برای شروع عملیات کودتا در اسناد سازمان سیا منتشر و در دسترس همگان قرار گرفته است، بررسی وضعیت رادیوها و تلویزیون های بیگانه و نقش آنها در پیگیری اهداف دولت های متبوع خود اهمیت بسزایی پیدا کرده است.
حتی یک شهروند عادی با گرایشات معمول شرقی به سختی می تواند باور کند که رسانه های غربی بدون هیچ چشم داشتی و تنها با هدف اطلاع رسانی این همه امکانات را گرد آورده اند و پرسنل متعدد با رنج حقوق و مزایای کشورهای اروپا و آمریکا را به کار گماشته باشند...
به گزارش حوزه سياستخارجي باشگاه خبرنگاران به نقل از ایران هستهای، 3 تحلیلگر آمریکایی در گزارشی درخواستهای متقابل ایران و آمریکا از یکدیگر در مذاکرات آینده و همچنین نقاط مشترکی را که دو طرف می توانند روی آن تفاهم کنند فهرست کردند...
حضرت آیتالله خامنهای در اين مراسم طي سخناني بحث اولویت داشتن جمهوریت یا اسلامیت را بحثی انحرافی و بیمعنا دانستند و خاطرنشان كردند: جمهوریت و اسلامیت دو عنصر جدا از یكدیگر نیستند چرا كه تكیه به مردم و احترام به خواست و رأی آنان، در دل اسلامیت و اتكای به احكام الهی قرار دارد.
رهبر انقلاب اسلامی انتقال توأم با آرامش و احترام قدرت و دست بدست شدن مسئولیتهای اجرایی در سالهای پس از پیروزی انقلاب را نشانههایی از ظرفیت تحسین برانگیز نظام برشمردند و خاطرنشان كردند: در این سالها در بخشی از مدیریتها و عملكردهای آنان گاه زاویههایی با مبانی نظام دیده شده است اما انقلاب با هضم درونی این موارد عملاً آنها را در مسیر گسترشِ تواناییهای خود به كار گرفته و با افزایش ظرفیت و تجربه خود، با قدرت بیشتر به راه خود ادامه داده است.
ایشان تكیه بر برنامه قانون مداری و همكاری قوای سهگانه را از ضروریات شكرگذاری نعمت حضور مردم مؤمن ایران در عرصه انتخابات دانستند و دولت و مجلس و قوه قضاییه را به همدلی و یاری یكدیگر فراخواندند.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به علاقهمندان فراوان رئیس جمهور، خاطرنشان كردند: به موازات این علاقمندان 2 دسته دیگر هستند كه باید مورد توجه و محاسبه قرار گیرند مخالفان عصبانی و زخم خورده كه در 4 سال آینده به معارضه با دولت ادامه می دهند و منتقدانی كه با نظام و رئیسجمهور دشمنی ندارند و باید دیدگاهها و نظرات آنان را مورد توجه قرار داد و من امیدوارم اینگونه عمل شود.
ايشان تاكيد كردند: در زمينهى سياست بينالملل، همچنان كه دولتهاى قبلى اعلام كردند و بعداً هم همينطور خواهد بود، ملت ايران يك ملت صلحطلب است. ملت ايران سرِ ستيزهگرى با هيچ ملتى را ندارد.
** مسئولان اجازه ندهند عدهای بهنام آزادی، بیبندوباری را در جامعه ترویج كنند**
مقام معظم رهبری با اشاره به جریانی كه برای شیوع مفاسد اخلاقی و منكرات در جامعه تلاش میكند خاطرنشان كردند: اسلام مرتكب منكر را نصیحت و هدایت میكند اما برای او حد و مجازات هم تعیین كرده است بنابراین مسؤولان باید با قدرت جلوی جریان فساد و منكرات را بگیرند و اجازه ندهند عدهای بنام آزادی، بیبندوباری را در جامعه ترویج كنند.
ایشان بیاعتنایی مسؤولان به جریان فساد اخلاقی را موجب بدبین شدن و كنار نشستن متدینین و در نهایت تضعیف و شكست نظام ارزیابی كردند و افزودند: مسؤولان باید بگونهای عمل كنند كه اعتماد مردم مؤمن سلب نشود. البته سلب اعتماد به هیچ وجه مجوز قانون شكنی نیست چرا كه قانون شكنی جرم است و بجز در نهی از منكر بصورت زبانی كه در همه احوال واجب است در برخورد با منكرات دیگر باید همه تابع قانون باشند چرا كه اگر روزی لازم شد مردم وارد عمل شوند رهبری به مردم خواهد گفت.
مقام معظم رهبری همچنین مقابله با مفاسد مالی و اقتصادی را از بزرگترین وظایف مسؤولان خواندند و افزودند: همانگونه كه در نامه 8 مادهای به رؤسای قوا گفته شد مقابله با این مفاسد كار بسیار دشواری است و باید با همكاری قوای مقننه و قضاییه در دستور كار دولت قرار گیرد و نتایج عملی آن خود را نشان دهد.
ایشان با تأكید بر وحدت كلمه، تخریب مسؤولان نظام و قوای سهگانه را از بدترین كارها خواندند و تصریح كردند نباید بعلت ضعفی در دولت كلیت آنرا زیر سؤال برد و یا بدلیل قبول نكردن یك حكم قضایی از میان هزاران حكمی كه صادر میشود كل قوه قضاییه را مورد سؤال و اهانت قرار داد و یا مجلس و شورای نگهبان را تضعیف كرد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز 5 مرداد سال 72 حكم ریاست جمهوری آيتالله هاشمیرفسنجانی رئیسجمهور منتخب ملت ایران را تنفیذ كردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در بياناتشان در اين مراسم از آمادگی، استعداد و تعهد برای انجام كار براساس سیاستهای كلی كشور بعنوان یكی از ویژگیهای لازم برای مدیریت صالح نام برده و فرمودند: كسانی كه مسئولیتی را در هر بخشی از كشور پذیرفتهاند باید دقیقا مجری سیاستهای مشخص نظام باشند و مسئولیت خود را در جهت همان سیاستها به پیش برند.
مقام معظم رهبری در سخنانشان با اشاره به ویژگیها و شرایط لازم برای مسئولان و مدیران اجرایی كشور فرمودند: سستی، سهلانگاری و كار را بدست حوادث و قضا و قدر سپردن، اولین بلایی است كه یك مدیر را از صلاحیت كافی و لازم ساقط میكند لذا جدی بودن در كار و آرام نداشتن برای انجام آن و نیز احساس مسئولیت برای اصل مسئولیت و وظیفه، لازمه كفایت و لیاقت برای مسئولیتپذیری است.
مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنانشان در تمجید از آيتالله هاشمیرفسنجانی رئیس جمهور منتخب ایران فرمودند: اینجانب از سال 1336 تاكنون ایشان را از نزدیك میشناسم و در صحنههای مختلف یا یكدیگر همكار و همفكر بودهایم یك آزمایش چهل ساله برای ایجاد اعتماد در انسانی كافی است. و من در همه این مدت ایشان را در راه خدا و حقیقت و اعلای كلمه دین و پیشبرد اهداف اسلامی مشاهده كردهام.
سالهاست که تصویری به عنوان تصویر نوجوانی رسول خداصلیاللهوعلیهوآلهوسلم در ایران انتشار می یابد. بسیاری از مردم در عین نشان دادن علاقه شان به این تصویر، این پرسش را مطرح می کنند که تصویر یاد شده از کجا آمده است؟
شنیده شده است که کسانی در پاسخ می گویند این تصویری است که بحیرای راهب در سفری که حضرت به همراه عمویش ابوطالب به شام داشت، آن را کشیده است. اما در واقع درستی این پاسخ در معرض تردید قرار دارد.
نویسنده استدلالهای خاص خود را دارد و تلاش کرده تا نشان دهد اصل این تصویر از کجا آمده است. شاید باب بحث در این باره همچنان باز باشد.
عجالتاً این مقاله را ترجمه و در اختیار خوانندگان عزیز قرار می دهیم. عنوان اصلی مقاله چنین است:
شیخ «حسن شحاته» که به دست تکفیری افراطی به طرز فجیعی کشته شد ، فردی شناخته شده در این کشور است که همواره به دلیل گفتن سخن حق و حقیقت مردم بسیاری را پای منبر خطابههای خود میکشید.
گروهی از شیعیان مصر که به مناسبت نیمه شعبان در منزل یکی از شیعیان این کشور در روستای «ابو مسلم» در استان «الجیزه» گردهم آمده بودند، توسط شماری از سلفیهای تندرو هدف حمله قرار گرفته و در جریان ضرب و شتم این شیعیان چهار نفر از آنها از جمله شیخ «حسن شحاته» از رهبران شیعیان مصر و برادرش «محمد شحاته» (35 ساله) به شکلی فجیع کشته میشوند.
این درحالی است که مهاجمان تنها به کشتن شیخ شحاته و برادرش و دو همراهش اکتفا نمیکنند، بلکه اسباب و اثاثیه منزل را تخریب و خانه را هم به آتش میکشند...