سید نورالدین عافی نویسنده کتاب «نورالدین پسر ایران» درباره انگیزه خود در خصوص بازگویی خاطرات جنگ در این کتاب گفت: واقعا نمیدانستم این کتاب تا چه حد میتواند تاثیرگذار باشد. سال 1373 یک شب خواب دیدم مقام معظم رهبری ورقههایی در دست دارد که میخواند و گریه میکند. کسی گفت اینها خاطرات یک جانباز 70 درصد است. وی ادامه داد: این خواب فکرم را مشغول کرده بود. لذا تمایل پیدا کردم تا خاطرات را در یک کتاب بیان کنم. خاطرهها مربوط به هشت سال زندگی در جنگ است. عافی با اشاره به اینکه معصومه سپهری زحمات زیادی را برای تدوین کتاب کشیده است، گفت: تدوین این کتاب حدود 15 سال طول کشید. من با همسر خانم سپهری در جبهه همرزم بودیم و رفت و آمد زیادی داشتیم. اگر زحمات خانم سپهری نبود امروز کتاب نورالدین پسر ایران شکل نمی گرفت. این راوی در ادامه به دیدار خود با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتم ایشان دستهایش را بلند کرد و خطاب به من فرمود: «سلام پسر ایران؛ با این کتاب من را شاد کردی». مقام معظم رهبری در خصوص این کتاب به من فرمودند: گاهی با این کتاب خندیدم و گاهی نیز گریستم.
آقا خودشان هم به ورزش علاقه دارند و هم اهل ورزش هستند. میگفتند كه والیبال بازی میكردند و والیبالشان هم خیلی خوب بود. میگفتند در نوجوانی و حتی با همان لباس طلبگی، والیبال بازی میكردند. به ورزش باستانی هم علاقه داشتند و كار میكردند. ایشان در مراسم مختلف ورزش باستانی كه دعوت میشدند، حضور مییافتند. به كوهنوردی هم بسیار علاقه دارند. یادم میآید در اوایل انقلاب یك روز به من گفتند من نذری دارم و میخواهم به امامزاده داوود سلاماللهعلیه بروم. ما هم برنامهریزی كردیم و همراه چند تن از محافظها و آقای راشد یزدی به سمت امامزاده داوود حركت كردیم. ایشان لباس پاسداری پوشیدند و صورتشان را با چفیه بستند. آقای راشد هم با لباس عادی روحانیت آمده بود. جالب اینكه در راه همه فكر میكردند ایشان محافظ آقای راشد است، چون ما با لباس كوهنوردی و تجهیزات آمده بودیم. من به سبب تخصصم در كوهنوردی، سنگنوردی و صخرهنوردی، خوب میدانستم كه راهپیمایی یك كوهنورد حرفهای به چه شكل است، و میدیدم كه آقا كاملاً حرفهای و خیلی راحت مسیر را به سمت بالا طی میكردند و بدنشان بسیار روی فرم بود.
در پی حماسه با شکوه و تاریخی ملت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تشکر و قدردانی خطاب به مردم ایران صادر کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای در این پیام با اشاره به حضور متراکم و خیره کننده ایرانیان مومن و غیور در صحنه حماسی انتخابات، این حضور عظیم را نشان دهنده رشد فزاینده سیاسی و پای فشردن بر مردمسالاری دینی صادقانه و باطل السحر بافته ها و گزافه های دشمنان حسود خواندند و تأکید کردند: پیروزِ حقیقی انتخابات، ملت بزرگ ایران است که به حول و قوه الهی توانست گامی استوار بردارد و گوهر نفوذناپذیر و چهره ی پر نشاط و مصمّم و دل سرشار از امید و ایمان خود را به نمایش بگذارد.
متن کامل پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:...
حضرت آیتالله خامنهای طی سالیان متمادی پس از رحلت حضرت امام خمینی رحمهالله، ضمن حضور در جمع مردم عزادار در سالگرد آن رهبر فقید مهمترین و بنیادینترین مسائل کلان انقلاب اسلامی را طی بیاناتی مورد بحث و بررسی قرار میدهند.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری ،سخنرانی سالیانهی رهبر انقلاب اسلامی در حرم امام رحمهالله ضمن تبیین گفتمان کلان نظام اسلامی، نقشه راه حرکت جامعه و وظایف اقشار مختلف مردم و مسئولان را مشخص میسازد.
ایشان همیشه در این برنامهی سالیانه با در نظرگرفتن روند تکاملی انقلاب اسلامی از سویی و رصد و تحلیل تحولات داخلی و بینالمللی از سوی دیگر روند رو به جلو ملت ایران در جهت دستیابی به اهداف خود را راهبری و هدایت کردهاند...
امام:
من به خال لبت اى دوست گرفتار شدم
چشم بيمار تو را ديدم و بيمار شدم
رهبري:
تو که خود خال لبي از چه گرفتار شدي؟
تو طبيب همه اي، از چه تو بيمار شدي؟
...
به گزارش شيعه آنلاين، حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز (دوشنبه) با اشاره به رخداد تلخ و غمبار اهانت به مزار صحابی جلیل القدر حُجر بن عَدی تأکید کردند: مسلمانان به ویژه نخبگان و بزرگان علمی، سیاسی و دینی جهان اسلام باید وظیفه خود را در مقابل این تفکر پلید انجام دهند و مانع از گسترش آتش فتنه شوند.
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای دیدگاه رهبر معظم انقلاب درباره عبارت"خلیج ع ر ب ی" را منتشر کرد که در ادامه می آید؛
«خلیج ع ر ب ى» دروغ است
اخیراً کویتیها اطلس تاریخ اسلام را درست کردهاند که از محتوایش اطلاعى ندارم؛ ولى از لحاظ طبع، کتاب خیلى بزرگى است. پارسال، امیر کویت دو نسخه از آن را براى من فرستاد که من یک نسخهاش را به کتابخانهى نهاد ریاست جمهورى دادم و نسخهى دیگر را در کتابخانهى خودم نگه داشتم. اطلس تاریخ اسلام توسط کویتیها درست شده که تقریباً بدون استثنا مورد استفادهى همهى مسلمانهاست.
اینکه مىگویم تقریباً، به این دلیل است که «خلیج فارس» را «خلیج ع ر ب ى» نوشته است که اگر الان به ما پول دستى هم بدهند، حاضر نیستیم این کتاب را در کتابخانههاى خودمان ترویج و یا به فارسى ترجمه کنیم؛ چون «خلیج ع ر ب ى» دروغ است.
اگر یک وقت خواستیم این را برگردانیم، حتماً «خلیج فارس» خواهیم نوشت. البته، یک جا هم از دستشان در رفته و تصویر یکى از نقشههاى قدیمى را چاپ کردهاند و «الخلیج الفارسى» را بهکار بردهاند. با اینکه همه جا و در همان نقشههاى قدیمى، این اصطلاح را عوض کردهاند، ولى یک جا تصادفاً براى اتمام حجّت، در این کتاب به این بزرگى و با این همه خرج چاپ، اصطلاح «الخلیج الفارسى» را نوشتهاند.
غرضم این بود که گاهى اوقات تاریخ و جغرافیا را مىنویسند، اما نکتهیى در آن هست که ما نسبت به آن حساسیم. حالا این از جهت ملّیش بود که البته الان خلیج فارسى و عربى براى ما فقط ملى هم نیست؛ سیاسى و اعتقادى هم است.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی"ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور" را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.
متن سیاستهای کلی " ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور " که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به شرح زیر است:...
در طول تاريخ نقش علما در روشن گري و تاثير گزاري در انظار و افكار و اعتقادات عموم مردم نقشي بسيار مهم و بي بديل بوده است به طور كلي عموم مردم در اموري كه كمتر از آن آگاهي و تخصص دارند به علماي خوددر هر رشته اي رجو مي كنند با اين مقدمه با توجه به روند پيشرفت حكت بيداري اسلامي در منطقه عربي و دربين كشور اسلامي براي اين كه اين حركت و وروند به نتيجه مطلبوب برسد مي بايست علماي اين كشور ها به خوبي از عهد ه وظائف اصلي خود در خصوص بيداري اسلامي نقش ايفا كنند . با توجه به اين كه ايران هميشه نقش اساسي و مهمي در راستاي اين حركت بر دوش خود مي بيند اجلاس علماي بيداري اسلامي را در ايران بر گزار نمود كه در اين جلسه مقام معظم رهبريطي سخنان ارزشمندي به نكات قابل تاملي اشاره نمودند...
فرمایشات مهم رهبر معظم انقلاب در نخستین روز سال 92 در حرم رضوی علیه السلام حاوی نکات مهم متعددی بود که در مطالب جداگانه ای به آنها پرداخته شده است، اما یکی از مهم ترین بخش از اظهارات ایشان، تاکید بر حفظ نقاط قوت دولت فعلی و دوری از نقاط ضعف آن، برای دولت آینده بود.
به گزارش رجانیوز، ایشان در این باره فرمودند: "این را همه بدانند که آنچه ما برای رئیسجمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهائی که وجود دارد."
دقت در این بخش از فرمایشات رهبر انقلاب، فارغ از آنکه نشان می دهد گفتمان عمومی دولت فعلی مورد تایید ایشان بوده و انتخاب ملت در سالهای 84 و 88 اقدامی ارزشمند و بجا بوده است، این مساله را ضروری می سازد که با بازخوانی موردی و عینی نقاط ضعف و قوت دولت های نهم و دهم، این نکات را باید به عنوان معیارهای اصلی انتخاب رییس جمهور بعدی قرار داد.
در همین راستا رجانیوز طی سلسله گزارشهایی با بازخوانی نقاط قوت و ضعف دولت دکتر احمدی نژاد در بیانات رهبر معظم انقلاب، انتخاب کاندیدای اصلح و تبیین گفتمان های ارائه شده از سوی کاندیداهای مختلف را بر عهده مخاطبان و نخبگان سیاسی جامعه قرار می دهد.
در سری قبل از این سلسله گزارش ها، اولین و مهم ترین نقاط قوت دولت احمدی نژاد، یعنی گفتمان انقلابی و عدالتخواهی آن مورد بازخوانی قرار گرفت و در بازخوانی مجموعه نقاط ضعف، بی توجهی و بی برنامگی در مواجهه با فرهنگ، بازخوانی شد و در این بخش، دومین نقطه ضعف دولت، یعنی بهانه دادن به دست دیگران و حاشیه سازی های بی جا مورد اشاره قرار می گیرد:
اتقوا من مواضع التهم/ برای کسانی که دنبال جنجال آفرینی هستند بهانه درست نکنید
یک توصیهی دیگر این است که بهانه هم دست دیگران ندهید. من میبینم متأسفانه گاهی بهانههایی هم از طرف خودِ شما داده میشود که این را هم بایستی توجه کنید که بهانه هم دست دیگران ندهید ... خلاصه اینکه مواظب باشید، مراقبت کنید؛ «اتّقوا من مواضع التّهم»؛ برای خودتان و برای دولت مسئله درست نکنیدو برای جنجالآفرینیها - که کسانی دنبالش هستند - بهانه ندهید.
( بیانات در دیدار با هیئت دولت؛2 شهریور87)
دچار حاشیهسازیهای مسئلهدار نشوید/ اگر می خواهید به ایران افتخار کنید، به ایران بعد اسلام افتخار کنید
مسئلهی دیگری هم که باز مطرح میشود و من به طور کلی عرض میکنم، این است: با این همه کاری که دولت دارد، سعی کنید دچار حاشیهسازیهای مسئلهدار نشوید. دولت دارد کار میکند، تلاش میکند، میدان هم برای کار بحمداللَّه هست، نیاز هم به کار هست. خب، یک میدان کاری وجود دارد، نیاز فراوانی هم وجود دارد، دولت هم نشان داده که اهل خطرپذیری و وارد شدن در میدانهای کار و با همهی وجود کار کردن و وارد میدان شدن است؛ خیلی خوب، با این اوضاع و احوال، واقعاً شایسته و سزاوار نیست که حواشیای به وجود بیاید؛ حالا چه حواشیای که خود شما گاهی اوقات بیتوجه به وجود میآورید، چه آنهائی که دیگران به وجود میآورند و شما هم تسلیم آنها میشوید؛ از این حواشی باید پرهیز کرد.
نگذارید در فضای کشور، در فضای بین دولت و مردم، درگیریها و دلهرههائی به وجود بیاید که شماها را از کار باز بدارد... مسائل گوناگونی مطرح میشود. توصیهی من این است که در زمینهی علاقهی به ایران، علاقهی به کشور و گرایش به ایران، چند نکته را توجه داشته باشید... روی ایرانِ بعد از اسلام تکیه شود. افتخاراتی که ایرانِ دورهی اسلامی دارد، در هیچ دورهی دیگری از دورههای تاریخیِ ما این افتخارات وجود ندارد؛ من این را با استدلال به شما عرض میکنم و این قابل اثبات است. گسترش کشور، پیروزیهای بزرگ نظامی کشور، پیشرفتهای عظیم علمی کشور در زمینههای گوناگون، همهاش مال دورههای بعد از اسلام است. نه اینکه قبل از اسلام از این چیزها ندارد؛ چرا، اما نسبت به دورهی اسلامی، آنها ناقص است، کم است.